Feyenoord en FC Groningen halen dubbele cijfers

18 mei 2016, 22:09
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft woensdag met een ruime zege een punt achter het seizoen gezet. De Rotterdamse club zegevierde in een oefenwedstrijd op sportpark De Zweth in De Lier tegen de amateurs van vv Lyra met 0-10.

Feyenoord verdeelde de tien doelpunten eerlijk over beide helften. Simon Gustafson, Jens Toornstra, Dirk Kuyt en Anass Achahbar (2, foto) waren in de eerste helft trefzeker. Bilal Basaçikoglu (2), Jan-Arie van der Heijden, Michiel Kramer en jeugdinternational Nigel Robertha scoorden in het tweede bedrijf.

FC Groningen versloeg THOS in Beerta met 0-17. Keeper Sergio Padt maakte één van de goals. Linssen (3), Mahi (3), Maduro (2), Islamovic (2), Rusnak, Hateboer (penalty), Bacuna, Hoesen, Burnet en Drost kwamen eveneens op het scoreformulier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen