Hateboer denkt na over vertrek: "Topclub een jongensdroom"

Ger
19 mei 2016, 14:25
Foto: © ProShots

Hans Hateboer heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen achter de rug. De 22-jarige verdediger, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van de noorderlingen, staat open voor een vertrek in de zomer. Zijn contract bij Groningen loopt nog één seizoen door.

"Als er een mooie club komt dan zeg je daar geen nee tegen", geeft Hateboer toe tegenover RTV Noord. "Het is een jongensdroom om voor een topclub in Nederland te spelen, maar ook het buitenland lijkt me mooi. Ik zie komende zomer wel wat er allemaal op me af komt."

Met FC Groningen sloot Hateboer het seizoen woensdagavond af tegen THOS in zijn geboorteplaats Beerta. De ploeg van de vertrekkende trainer Erwin van de Looi zegevierde met 0-17. Hateboer: "Dat zou wat zijn hè, mijn afscheidswedstrijd spelen waar ik ooit begonnen ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen