Heerkes kiest na vertrek bij Heracles voor Duits avontuur

Ger
31 mei 2016, 17:52
Foto: © ProShots

Menno Heerkes vertrekt na twee seizoenen bij Heracles Almelo. De centrale verdediger kiest voor een avontuur in Duitsland, waar hij gaat spelen voor SV Meppen. Zijn nieuwe werkgever komt uit in de Regionalliga, het vierde niveau bij onze oosterburen.

De 22-jarige Heerkes slaagde er in Almelo niet in om uit te groeien tot een basisspeler. Hij kwam voornamelijk in actie namens de beloften. Het voorbije seizoen maakte Heerkes zijn debuut in de hoofdmacht. Hij reikte tot drie wedstrijden voor de Almeloërs.

Heerkes kwam deze zomer niet in aanmerking voor een nieuw contract bij Heracles. Zijn vader Gert was in het verleden trainer bij de naar de Griekse halfgod vernoemde club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen