Streppel neemt met tevreden gevoel afscheid van Willem II

22 mei 2016, 20:03
Foto: © ProShots

Jurgen Streppel neemt met een goed gevoel afscheid bij Willem II. De hoofdtrainer van de Tilburgers wist zijn ploeg via de play-offs te behouden voor de Eredivisie. Een 3-1 overwinning op NAC Breda voldeed zondag voor Willem II.

"Het is heerlijk dat we zo kunnen afsluiten", vertelt Streppel na afloop van de zege. "Ik ben heel erg gelukkig en blij dat we met deze mooie club in de Eredivisie blijven. Er wordt ons wel eens verweten dat we geen ballen hebben, maar we hebben laten zien dat we kunnen vechten en strijden." Streppel vertrekt in de zomer naar sc Heerenveen.

De voorbereiding van Willem II werd in de war geschopt door de berichtgeving rondom FC Twente, dat mogelijk degradeert naar de Jupiler League. "Het was een absurde situatie. Als je dan nog moet spelen is dat heel vervelend. Als je dan zo'n ontlading beleeft hier is dat een groot compliment voor de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen