'Van de Looi tekent spoedig contract bij Willem II'

21 mei 2016, 19:38
Foto: © ProShots

Volgens het Brabants Dagblad heeft Willem II een opvolger gevonden voor coach Jurgen Streppel. De regionale krant meldt zaterdag dat Erwin van de Looi naar alle waarschijnlijkheid maandag zijn krabbel onder het contract met de Tilburgse club zet. Van de Looi besloot eerder dit jaar zijn aflopende verbintenis bij FC Groningen niet te verlengen.

Het is de verwachting dat Van de Looi ook bij Willem II aan de slag gaat als de club het tweeluik met NAC Breda in de laatste ronde van de play-offs om promotie/degradatie verliest. De Tricolores moeten zondag in de return op eigen veld de 2-1 nederlaag van afgelopen donderdag in Breda zien goed te maken. Als FC Twente definitief wordt teruggezet naar de Jupiler League, dan blijft Willem II sowieso behouden voor de Eredivisie. De uitkomst van het tweeluik met NAC is dan niet relevant.

Streppel verruilt Willem II komende zomer voor SC Heerenveen, waar hij Foppe de Haan opvolgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen