FC Groningen verandert naam van stadion Euroborg

Jw
10 juni 2016, 16:43

FC Groningen heeft de naam van het stadion verkocht aan de sponsor. De Euroborg heet vanaf komend seizoen het Noordlease Stadion, waarmee het de samenwerking met de gelijknamige autoleasemaatschappij verder intensiveert. Het is voor het eerst dat de Eredivisionist uit het noorden de naam om commerciële redenen verandert. Noordlease draagt daarnaast bij aan de totstandkoming van het FC Groningen museum.

"De naamgeving van ons stadion past mooi in de rijke historie, die wij als club met Noordlease hebben. Na het hoofdsponsorschap van een aantal jaren geleden, wilde Noordlease zich wederom op een opvallende manier presenteren en kwamen we uit op het Noordlease Stadion", legt commercieel directeur Robbert Klaver uit op de website van FC Groningen.

"Wij dragen FC Groningen al heel lang een warm hart toe. Na het hoofdsponsorschap van 2007 tot 2011 wilden we ons opnieuw nadrukkelijker op een positieve manier en originele wijze onderscheiden", lichtten de directieleden van Noordlease Robert Nienhuis en Gert Veenstra toe.

Essent is momenteel de hoofdsponsor van FC Groningen en staat dan ook op de voorkant van het shirt.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen