Fuchs: "Alles is mogelijk, kijk maar naar Leicester"

Jw
18 juni 2016, 12:28
Foto: © ProShots

Oostenrijk beleefde een valse start aan het EK door met 2-0 onderuit te gaan tegen Hongarije. Christian Fuchs is echter niet van slag. De ervaren linkervleugelverdediger haalt zijn landstitel met Leicester City naar voren als voorbeeld hoe voetbal kan lopen. Oostenrijk kan Portugal vandaag dus zomaar verslaan, stelt hij.

"Met Leicester hebben we laten zien dat je als underdog altijd kunt winnen van grote clubs. Zo hebben we dit seizoen met 3-1 van Manchester City gewonnen. Alles is dus mogelijk en ik weiger dat geloof overboord te gooien", zei Fuchs in aanloop naar het treffen met de Portugezen, die in de eerste wedstrijd teleurstellend een punt overhielden aan het treffen met IJsland.

"Ik heb er geen problemen mee om tegen een hoger aangeschreven tegenstander te spelen. Het is een mooie uitdaging, omdat we het op zullen nemen tegen spelers van wereldklasse. De druk ligt bij Portugal, helemaal omdat ze niet op hun best waren tegen IJsland", stelt Fuchs, die mogelijk Cristiano Ronaldo tegenover zich krijgt te staan. "We gaan onze tactiek niet aanpassen vanwege hem. Dat kan tegenwoordig niet meer, maar we zullen wel proberen om altijd een extra mannetje achter de hand te hebben, zodra hij gevaarlijk dreigt te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen