Kou uit de lucht tussen Del Bosque en ontevreden Pedro

Jw
20 juni 2016, 19:16
Foto: © ProShots

De onrust rondom Pedro Rodriguez in het Spaanse nationale team is alweer de kop ingedrukt. De 28-jarige aanvaller zou hebben gedreigd met een vertrek op het EK, maar gaf kort na de uitspraken aan dat zijn woorden verkeerd zijn opgeschreven.

"Het was niet mijn bedoeling om bondscoach Vicente del Bosque aan te vallen of de sfeer in de kleedkamer te verpesten. Ik heb het met de bondscoach en mijn teamgenoten besproken en het is weer goed", citeerde Marca de buitenspeler van Chelsea.

Volgens Pedro waren de woorden uit zijn verband gerukt. "Ik ben juist dankbaar dat ik bij dit team hoor, maar gezien de kwaliteiten van de selectie weet ik niet wat mijn rol wordt. Ik had natuurlijk mijn eigen verwachtingen voorafgaand aan dit EK en wil net als iedereen spelen. Maar ik ben blij dat ik ben uitgekozen, ook als ik slechts een minuut speel of helemaal niet in actie kom", toonde de dribbelaar zich opvallend nederig.

Spanje is op het EK al zeker van de volgende ronde, waardoor Pedro in het duel met Kroatië wellicht wel speeltijd zal krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen