Milik: "Heb een goede band met Bergkamp"

Jw
29 juni 2016, 23:36
Foto: © ProShots

Arek Milik heeft veel geleerd van Dennis Bergkamp. Dat stelt de 22-jarige aanvaller van Polen, die morgen met zijn land in actie komt in de kwartfinale van het EK tegen Portugal. Milik is de assistent-trainer van Ajax dan ook dankbaar.

"We hebben een goede band. Ik heb vaak na de training bij Ajax veel tijd doorbracht in het perfectioneren van mijn techniek en hij heeft mij daarbij geholpen", ving de NOS bij een persconferentie op uit de mond van Milik.

"Zelfs tijdens het toernooi hebben we af en toe per sms contact. Bergkamp is een speciaal persoon. Hij heeft een geweldige voetballoopbaan gehad, ik leer continu van hem", looft Milik de voormalig ster van onder meer Ajax, Internazionale en Arsenal.

Daarnaast kijkt de Ajacied, die tot nog toe één keer scoorde in Frankrijk, uit naar de ontmoeting met Cristiano Ronaldo. "Ik lieg daar niet over, want ik heb veel van hem proberen te leren. Hij is zeer inspirerend. Dus het is daarom een speciale wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen