NEC ontkent berichtgeving omtrent Halldórsson

Jw
29 juni 2016, 23:07
Foto: © ProShots

NEC heeft gereageerd op het gerucht dat de club twee ton is misgelopen vanwege de verhuurperiode van doelman Hannes Halldórsson. Volgens de Nijmeegse Eredivisionist klopte de berichtgeving van krant De Gelderlander niet.

"Onder bepaalde voorwaarden tekende Hannes op 1 juli 2015 een contract bij N.E.C. Hierin zijn in goed overleg afspraken gemaakt met betrekking tot eventuele opbrengsten vanuit het Europees Kampioenschap", reageert NEC in een statement. "De getallen in het betreffende artikel zijn bovendien incorrect en niet bij N.E.C. gecheckt."

Haldórsson werd door NEC verhuurd aan Bodo Glimmt, zodat hij voldoende spelritme kon opdoen voor het EK. Dat lukte, waardoor de 32-jarige doelman in Frankrijk onder de lat staat. Met IJsland staat hij inmiddels in de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen