Raiola neemt het op voor bekritiseerde Pogba

Jw
29 juni 2016, 20:36
Foto: © ProShots

Mino Raiola, de bekende Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer, heeft het opgenomen voor zijn cliënt Paul Pogba. De 23-jarige middenvelder werd bekritiseerd door de Engelse tv-presentator Gary Lineker, maar volgens de belangenbehartiger heeft hij geen idee waar hij over praat.

Lineker vindt Pogba overschat, zo gaf hij aan. "Wanneer iemand betaalt wordt om te praten, betekent dat niet dat diegene er verstand van heeft. Lineker hoort bij die groep", aldus Raiola tegenover Rai Sport. "Gezien de kwaliteiten die Paul heeft en de huidige markt wordt hij zelfs nog ondergewaardeerd, denk ik. Hoeveel Pogba waard is? Het maximale dat een club momenteel bereid is te betalen voor een speler. Kijk alleen al naar een speler die op de bank zit bij België en Olympique Marseille en nu verkocht wordt voor veertig miljoen euro", doelt de Nederlander op de aanstaande transfer van Michy Batshuayi naar Chelsea.

Raiola haalt vervolgens een ander incident uit de kast om Lineker te kraken. "Ik kan me nog herinneren dat hij in zijn onderbroek zou presenteren als Claudio Ranieri met Leicester City de Premier League zou winnen. Dat zegt toch alles?", besluit hij.

Pogba heeft bij Frankrijk nog geen geweldige indruk gemaakt op het EK. Toch zou Real Madrid bereid zijn diep in de buidel te tasten voor de alleskunner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen