Willem II reageert: 'eerlijke kans' voor stagiair Scott

29 juni 2016, 13:47
Foto: © ProShots

Er verschenen diverse berichten over een voortijdige beëindiging van de stageperiode van Kyle Scott bij Willem II, maar de Tilburgse club heeft in een officieel statement kenbaar gemaakt dat de trainingsstage van de aanvaller van Chelsea niet voor het weekend gestopt zal worden.

Scott krijgt, in tegenstelling tot hetgeen in de media beweerd werd, tot en met de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Oss van komende zaterdag de kans om zich te bewijzen bij Willem II. "We geven Kyle een eerlijke kans om zich te bewijzen en we evalueren zijn trainingsstage in het weekend", zegt trainer Erwin van de Looi, de opvolger van Jurgen Streppel, op de clubwebsite.

Scott is een kandidaat om de vrijgekomen positie van Terell Ondaan in te nemen bij Willem II. De Tricolores haalden al drie zomerse versterkingen aan boord: Fran Sol (Villarreal), Thom Haye (AZ) en Jari Schuurman (gehuurd van Feyenoord).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen