Willem II zwaait assistent uit, PEC door met keeperstrainer

23 juni 2016, 10:29

Er is deze donderdagochtend nieuws bij zowel Willem II als PEC Zwolle. De Tilburgse eredivisionist kondigt op de eigen website aan dat assistent-trainer Raymond Vissers na zes jaar stopt bij de club. Bij PEC Zwolle heeft keepertrainer Jacques Storm een nieuw contract van drie seizoenen gesigneerd.

De 42-jarige Vissers vindt het na zes seizoenen mooi geweest bij Willem II en neemt dus afscheid. Volgens de club is het besluit om te stoppen in gezamenlijk overleg tot stand gekomen. Het vertrek van Vissers zat er al een beetje aan te komen, omdat Reinier Robbemond eerder deze maand werd gepresenteerd als assistent van Erwin van de Looi.

PEC Zwolle en keeperstrainer Jacques Storm met drie seizoenen verlengd, zo is vandaag duidelijk geworden. "We zijn sinds zijn aantreden erg te spreken over het functioneren van Jacques", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp. "Hij is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van onze technische staf. Het is dan ook mooi dat we ook de komende seizoenen gebruik kunnen maken van zijn kennis en expertise."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen