'Transfer Janssen dichterbij na hoger bod van Spurs'

4 juli 2016, 22:59

AZ hield eerder nog de poot stijf, maar lijkt nu een niet te weigeren bod van Tottenham Hotspur op Vincent Janssen hebben gekregen. Eerder veegden de Alkmaarders nog een bod van ongeveer 18 miljoen euro van tafel, maar nu heeft de Londense club er nog een financieel schepje bovenop gedaan.

Het Algemeen Dagblad meldt maandagavond dat Tottenham snel een nieuw en hoger bod op Janssen zal uitbrengen en dat de Premier League-club verwacht dat AZ vervolgens akkoord gaat. The Spurs wilden Janssen dolgraag al voor de eerste training verwelkomen, maar deze plannen viel in het water omdat AZ nog niet wilde meewerken aan een transfer.

Tottenham zou nu 20 miljoen euro overhebben voor Janssen, die met de Londense club al min of meer rond is. VfL Wolfsburg en Paris Saint-Germain zijn ook gecharmeerd van de spits van AZ, maar de 22-jarige Oranje-international focust zich volledig op een overstap naar White Hart Lane. De goaltjesdief liet al weten dat hij gefrustreerd is door de halsstarrige houding van AZ.

Janssen werd vorig jaar voor slechts 400.000 euro overgenomen van Almere City FC. Hij debuteerde in het AZ-shirt met maar liefst 27 doelpunten in de Eredivisie. Daarmee kroonde hij zich tot topscorer van de competitie. Bij Oranje staat de teller na vijf interlands op drie doelpunten en één assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen