Hoogma: "Blij dat we hem snel hebben kunnen vastleggen"

29 augustus 2016, 16:08
Hoogma:

Samuel Armenteros is zeer tevreden met zijn terugkeer naar Heracles Almelo. De Heraclieden legden de aanvaller maandag transfervrij vast. Hij zette zijn handtekening onder een contract voor een seizoen met de optie voor nog een jaar.

"Na de verkoop van Paul Gladon, wat snel en onverwacht ging, waren we op zoek naar een spits die er direct staat", zo legt directeur Nico-Jan Hoogma uit op de website van Heracles Almelo. "Na het eerste contact met Wolverhampton Wanderers hebben we meteen contact gelegd met Samuel Armenteros die transfervrij was."

"We hebben positieve gesprekken gehad en we zijn blij dat we hem snel hebben kunnen vastleggen." Tussen 2009 en 2013 was Armenteros ook al in Almelo actief. Hij vertrok vervolgens in januari 2013 naar Anderlecht, dat hem verhuurde aan Feyenoord en Willem II. Het afgelopen seizoen speelde Armenteros voor Qarabag.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen