Rangers FC met gelijkspel terug op hoogste niveau

Ger
6 augustus 2016, 17:50
Foto: © ProShots

Rangers FC is met een gelijkspel begonnen aan de rentree in de hoogste Schotse voetbalklasse. De 54-voudig landskampioen moest thuis tegen Hamilton genoegen nemen met 1-1.

Alistair Crawford zette de bezoekers in de eerste helft op voorsprong. Martyn Waghorn maakte na ruim een uur spelen gelijk in het eigen Ibrox Stadium. Rangers werd vier jaar geleden failliet verklaard en teruggezet naar het vierde niveau in Schotland. Onder de naam Rangers Football Club is de club nu terug in de hoogste liga.

Voetballiefhebbers over de hele wereld kijken door de terugkeer van de roemruchte formatie vooral uit naar de Old Firm, een van de beroemdste derby's ter wereld. Zaterdag 10 september staat de eerste editie van dit seizoen op het programma, bij Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen