Van Ginkel voorlopig niet opnieuw bij PSV aan de slag

Ger
6 augustus 2016, 20:12
Foto: © ProShots

Een eventuele nieuwe verhuurperiode van Marco van Ginkel bij PSV is voorlopig van de baan. De middenvelder van Chelsea laat zich de komende weken in Londen behandelen aan een lichte irritatie in zijn knie. De verwachting is dat hij rond oktober weer kan terugkeren op het veld.

"Ik heb eigenlijk al maanden last van die irritatie in mijn knie. Dat was dus ook zo tijdens mijn verhuur aan PSV afgelopen seizoen. Ja, ik kan inderdaad spelen en trainen. Regelmatig zonder dat ik de irritatie in de knie voel. Maar het komt ook regelmatig op. En dat hindert me", zegt Van Ginkel op de website van Wasserman. "Waar ik ook speel, wil ik me voor honderd procent geven. Ik heb nu niet het gevoel dat ik dat percentage haal, althans niet voor mezelf. Daarom kies ik hiervoor, om er beter van te worden."

"Ik zal worden behandeld en train tegelijkertijd gewoon door bij Chelsea. De wedstrijden laat ik even aan me voorbij gaan, in ieder geval de komende weken. Daarom had het onder deze omstandigheden ook geen zin om nu terug te keren naar PSV. Ik heb de club inmiddels geïnformeerd", aldus Van Ginkel, die een transfer in de winterstop niet uitsluit. "Wie weet wat er in januari kan gebeuren?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen