Hyballa blij met daadkracht directeur: "Er is geen gezeik"

12 januari 2017, 10:55
Foto: © ProShots

Zonder twijfel kan NEC één van de meest actieve eredivisieclubs van deze transferperiode genoemd worden. De ploeg uit Nijmegen haalde met Ali Messaoud, Jordan Larsson en Lorenzo Burnet al drie nieuwe spelers binnen. Daar tegenover staat voorlopig alleen het vertrek van Quincy Owusu-Abeyie.

Coach Peter Hyballa is blij met de daadkracht van zijn club op de transfermarkt en prijst het werk van technisch manager Edwin de Kruijff, die pas twee maanden in dienst is. "Ja, ik ben heel positief over Edwin de Kruijff. We praten iedere dag heel veel en dan doet hij PATS. En dan komt er wat. Er is geen gezeik. We besloten dat we Lorenzo Burnet wilden halen en dan gaat Edwin aan de slag en gaat het heel snel", zegt de coach bij Omroep Gelderland. "We hebben niet veel geld, maar Edwin heeft een heel groot netwerk. We kijken of we iets doen en dat moeten de speler de zaakwaarnemer meewerken. En dan komt er een nieuwe speler."

De grote vraag is nu wat er de komende weken nog gaat gebeuren in Nijmegen. Gregor Breinburg wil werk, en de club is bereid om mee te werken aan een transfer, maar voorlopig is dat nog niet rond. Hyballa: "Hij heeft mij al in december geïnformeerd over zijn ideeën. We wachten maar af. Hij traint iedere dag goed. Zolang hij mijn speler is, ga ik heel professioneel met hem om en hij ook. Maar misschien blijft hij toch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen