Nouri stijgt in pikorde bij Ajax: "Er spreekt vertrouwen uit"

9 januari 2017, 12:06
Foto: © ProShots

Voor Abdelhak Nouri is het tot dusver een uitermate interessante transferperiode. Rond de middenvelder zelf is het rustig, maar om hem heen gebeurt genoeg. Zo liet Ajax met Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj twee andere middenvelders vertrekken, waardoor het perspectief van Nouri flink verbeterd is.

Nouri is blij met de recente ontwikkelingen, zegt hij in De Telegraaf: "Er spreekt vertrouwen uit dat er na het vertrek van Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj geen vervangers worden gehaald. Dat voelt goed, mede daardoor zit ik lekker in mijn vel", zegt de 19-jarige middenvelder over de situatie bij Ajax. "Ik wil me bewijzen in het eerste, maar dat gaat stap voor stap. Ik ben bij de selectie gekomen, kreeg mijn minuten en hoop nu op langere invalbeurten. Het brandt van binnen, maar ik weet er inmiddels goed mee om te gaan."

In de eerste helft van dit seizoen speelde Nouri zeven wedstrijden in het eerste elftal van Ajax: drie in de KNVB Beker, twee in de Eredivisie en twee in de Europa League. Daarnaast kwam hij dertien keer uit voor Jong Ajax in de Jupiler League, in deze duels was de jeugdinternational goed voor zes goals en vier assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen