Vitesse zet Arnhemmer Breeman tussen Russen in RvC

12 januari 2017, 10:48
Foto: © ProShots

De Raad van Commissarissen van Vitesse krijgt een nieuw gezicht erbij. Gerrit Breeman neemt zitting in het orgaan en volgt Kees Bakker op, wiens termijn afliep. De 61-jarige Breeman vormt nu met twee Russen, Yevgeny Merkel en Valeriy Oyf, de RvC van de Gelderse eredivisieclub.

"Als getogen Arnhemmer heb ik al sinds kinds af aan een band met Vitesse", zegt Breeman, directeur en bestuurder van Volkshuisvesting Arnhem, op de website van de club over zijn aanstelling. "Vitesse en Arnhem horen bij elkaar. Toen ik gevraagd werd om bestuurder te worden bij Vitesse begon mijn hart sneller te kloppen omdat ik enerzijds supporter ben en anderzijds omdat het in het verlengde ligt van de werkzaamheden die ik nu al doe. Als bestuurder bij Playing for Success Arnhem ken ik de club van binnenuit. Ik kijk er naar uit om als bestuurder bij te dragen aan de continuïteit en stabiliteit van Vitesse."

Breeman treedt eveneens toe tot het bestuur van de Stichting Betaald Voetbal "Vitesse-Arnhem", de houder van het gouden aandeel van Vitesse. Supportersvereniging Vitesse en Business Club Vitesse-GelreDome zijn hierin vertegenwoordigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen