Willem II mogelijk zonder spits Sol tegen Heracles

3 februari 2017, 16:29
Foto: © ProShots

Willem II kan in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo mogelijk niet beschikken over zijn topscorer. Fran Sol kampt met een blessure, donderdag opgelopen tijdens de training, en verscheen vrijdag niet op het trainingsveld. Het is onzeker of hij kan spelen, meldt de club uit Tilburg.

Het duel met Heracles kan cruciaal zijn voor Willem II, weet coach Erwin van de Looi. "Ze staan dichtbij, dus het zal een interessante ontmoeting worden. Je ziet dat er langzaam breekpunten ontstaan op de ranglijst. Wanneer we morgen winnen, kunnen we zo'n breekpunt creëren en daarmee goede zaken doen."

Funso Ojo en Freek Heerkens ontbreken aan Tilburgse kant, daarnaast zit Bruno Andrade niet meer bij de selectie; hij maakte op de slotdag van de transferperiode een transfer naar Hapoel Kfar Saba. "Zijn transfer hing al een tijdje in de lucht. Hij wilde graag nog een nieuwe uitdaging aangaan en had dat al langer geleden kenbaar gemaakt. Als club moet je daar dan ook aan mee willen werken", zegt de coach op de clubsite.

Tegenover het vertrek van de Braziliaan stond de komst van Obbi Oulare en Vajebah Sakor. Van de Looi: "Het zijn twee prima jongens, die iets toevoegen aan de selectie dat bij ons nog ontbrak. Obbi is fysiek sterk en beschikt over een goed, hard schot en scorend vermogen. Vajebah is een middenvelder met veel loopvermogen. Een mooie speler, die trouwens het liefst Saki genoemd wordt. Ik moet zeggen dat dat ook wel wat gemakkelijker coacht dan Vajebah."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen