Feyenoord krijgt nieuw trainingscomplex: "Klaar in mei 2018"

3 april 2017, 12:46

De kogel is door de kerk: Feyenoord krijgt een nieuwe trainingsaccommodatie voor de eerste selectie. Op het voormalige terrein van VV Hillesluis wordt het complex opgebouwd, de verwachting is dat deze medio 2018 in gebruik zal worden genomen. Bouwbedrijf Berghege heeft de opdracht gekregen.

De overeenkomst met Berghege is maandag officieel bekrachtigd. "Een langgekoesterde wens van ons wordt werkelijkheid", zegt Feyenoord-directeur Eric Gudde. "Berghege is als beste uit onze aanbesteding gekomen, wij hebben er alle vertrouwen in dat ze ons definitieve ontwerp voor het complex op een prachtige wijze gaan realiseren. De accommodatie moet een buitengewoon aantrekkelijke plek worden voor spelers om te trainen."

Het eerste elftal van Feyenoord krijgt op het complex de beschikking over twee velden, een kunstgras warming-upstrook en een apart keepersveld. Het hoofdgebouw, naast de velden, bevat onder meer kantoren, kleedkamers, een ruime fitness- en een beweegruimte en een wellnessgebied met douches, warme en koude baden en een sauna. Ook komt er een perszaal. "Dit gebouw moet perfect gebouwd gaan worden en perfectionisme gaan uitstralen", laat directeur Henk Berghege namens zijn bouwbedrijf weten op de site van Feyenoord. "We gaan ervoor dat we volgend jaar mei klaar zijn. Daar hebben we alle vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen