Armenteros kan debuteren voor Zweden: "Wist dat het speelde"

10 juni 2017, 16:07
Armenteros kan debuteren voor Zweden:

Het zou zomaar kunnen dat Samuel Armenteros komende week op 27-jarige leeftijd zijn debuut mag maken voor de nationale ploeg van Zweden. De spits van Heracles Almelo is opgeroepen door de bondscoach voor de oefeninterland tegen Noorwegen, waarvoor enkele vaste klanten vrij hebben gekregen.

"Ik wist al langere tijd dat het speelde, dus het was eigenlijk meer een kwestie van wanneer ik de kans zou krijgen om mezelf te mogen laten zien", vertelt de aanvaller aan RTV Oost. "Ik ben heel blij dat ze het hebben besloten. Ze speelden natuurlijk tegen Frankrijk gisteren en ze hebben een uitstekend resultaat behaald 2-1 gewonnen thuis. De tweede wedstrijd is nu tegen Noorwegen uit in Oslo, volgende week, en daar mag ik mezelf dus laten zien."

Armenteros kende een geweldig seizoen bij Heracles Almelo. In 29 Eredivisieduels kwam de Zweed tot negentien treffers. Ook in de KNVB-Beker wist hij nog twee keer het net te vinden voor zijn club.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen