Armenteros trekt belangstelling van twee Griekse topclubs

3 juli 2017, 09:30
Armenteros trekt belangstelling van twee Griekse topclubs

Voor Samuel Armenteros hebben zich twee Griekse clubs gemeld. Zijn zaakwaarnemer Fredrik Risp heeft dat laten weten. Het is echter de vraag of de topscorer van Heracles Almelo naar Griekenland wil verkassen, gezien de situatie in het Zuid-Europese land.

"Ik kan bevestigen dat twee Griekse topclubs interesse hebben getoond in Samuel", zegt Risp tegen het Zweedse Sportbladet. Gezien de financiële omstandigheden in Griekenland, valt te bezien of een dergelijke transfer interessant is voor Armenteros. "Het is niet optimaal, maar het hangt af wat voor garanties je kunt krijgen."

Armenteros werd ook genoemd bij Vitesse, als vervanger van de vertrokken Ricky van Wolfswinkel. De Arnhemmers haalden daarvoor Tim Matavz terug naar de Eredivisie. Heracles zou een bod van Vitesse op Armenteros hebben afgewezen.

De Zweed maakte het afgelopen seizoen indruk bij Heracles. In 29 competitiewedstrijden maakte hij 19 doelpunten. Zijn prestaties leverden hem onlangs ook zijn debuut voor Zweden op, waar hij meteen trefzeker was.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen