Klaassen benadrukt belang van oefenduel met Twente

19 juli 2017, 14:49
Foto: © ProShots

Davy Klaassen is met zijn nieuwe club Everton even op bekend terrein. De ploeg uit Liverpool heeft zijn tenten opgeslagen in Nederland en speelt woensdag op het veld van SV De Lutte een oefenwedstrijd tegen FC Twente. Een belangrijk oefenpotje, benadrukt de middenvelder op de website van zijn club.

Voor Everton is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen al over acht dagen, in de Europa League wacht dan het Slowaakse Ruzomberok of het Noorse SK Brann. Tegen FC Twente moet Everton laten zien dat het klaar is voor het echte werk, vindt Klaassen. "We moeten sterker worden en ervoor zorgen dat we volgende week negentig minuten kunnen spelen. Onze selectie is sterk, nu is het aan ons om goed te spelen en aan de manager te laten zien dat we klaar zijn voor deze eerste Europa League-wedstrijd", zegt de 24-jarige Klaassen.

"In de zomer draait alles om het opbouwen van je conditie, maar er staat ook al een serieuze wedstrijd op het programma", verwijst Klaassen naar de Europese ouverture. "Daar moeten we klaar voor zijn."

Zelf zal Klaassen extra gebrand zijn op een goed optreden tegen FC Twente. Niet alleen om coach Ronald Koeman en zijn nieuwe teamgenoten te overtuigen van zijn kwaliteiten, maar ook omdat hij eindelijk eens wil scoren tegen de Tukkers. "FC Twente is een mooie tegenstander. Het is volgens mij het enige team uit de Eredivisie waar ik nog nooit tegen gescoord heb, dus hopelijk kan ik dat veranderen! Het is een grote club in de regio, veel fans zullen op de wedstrijd afkomen. Het wordt een goede partij", denkt de international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen