Er speelt niets rond Jørgensen: "Ik ben hier gelukkig"

15 augustus 2017, 08:19

Met een echt spitsendoelpunt in de met 2-1 gewonnen Eredivisie-opener tegen FC Twente was Nicolai Jørgensen meteen weer goud waard voor Feyenoord. De Deense spits, vorig seizoen met 21 goals topscorer van de Nederlandse competitie, lijkt ondanks zijn indrukwekkende doelpuntenproductie 'gewoon' bij Feyenoord te blijven. Er speelt volgens hem niets en bovendien voelt Jørgensen zich lekker in De Kuip.

In gesprek met het Algemeen Dagblad reageert Jørgensen kort op een vraag over zijn toekomst bij Feyenoord. "Voor die vragen moet je bij Martin van Geel zijn, maar er speelt niets, ik ben gelukkig hier in Rotterdam", reageerde de Deense spits, die vorig jaar zomer voor ongeveer 3,5 miljoen euro overgenomen werd van FC Kopenhagen.

Jørgensen kende een uitstekend debuutjaar bij Feyenoord. Hij kroonde zich niet alleen tot topscorer van de Eredivisie, maar pakte ook de landstitel en gaf ten slotte veertien assists. Dit seizoen hoopt de Deense international weer kampioen te worden. "Toch wordt het voor ons allemaal moeilijker. Clubs wilden altijd al van Feyenoord winnen, maar dit jaar willen ze de landskampioen verslaan. Maar Feyenoord heeft wederom een sterke selectie die volgens mij alleen maar beter zal worden", aldus Jørgensen, die aangeeft dat de competitiestart zeer belangrijk is. "Vorig seizoen legden we de basis voor onze landstitel in de eerste maanden, toen we maar liefst negen wedstrijden op een rij in winst omzetten."

Jørgensen kreeg afgelopen zondag tegen Twente een fraaie assist van Jean-Paul Boëtius. "Hij is echt een geweldige voetballer. Als hij de concentratie en de focus van de eerste weken vasthoudt, wordt hij een sensatie dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen