Ajax en familie geven update over Nouri: weinig nieuws

23 oktober 2017, 14:23
Foto: © ProShots

Ajax heeft maandag een nieuwe update over de situatie van Abdelhak Nouri gegeven. De Amsterdamse topclub heeft, na veel vragen en uiteenlopende verhalen over de toestand van de 20-jarige middenvelder, in overleg met de familie besloten om naar buiten te brengen dat er weinig nieuws te melden valt over Appie.

Namens de familie meldt Ajax dat Nouri op dit moment op een 'gewone' verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft. De situatie van de middenvelder wordt omschreven als 'stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling'. "De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familieleden willen daar langs deze weg nogmaals hun dank voor uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak", zo klinkt het in een persbericht van Ajax.

Nouri werd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, op zaterdag 8 juli, tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. De middenvelder werd gereanimeerd, maar later kwam naar buiten dat er ernstig en blijvend hersenletsel geconstateerd was bij Nouri.

Op 14 juli, zes dagen na de gebeurtenis in Oostenrijk, kreeg Nouri een indrukwekkend eerbetoon in Amsterdam Geuzenveld. Vlak voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen OGC Nice in de derde voorronde van de Champions League op 2 augustus werd onderstaand megadoek van Nouri ontrold door de fans.

[photo,107776,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen