ErediVisie: bar slechte Klassieker, AZ-parels en Hake bedankt

23 oktober 2017, 10:45
Foto: © ProShots

Als het niveau in De Klassieker wat zegt over de staat van het Nederlandse voetbal, dan moeten we ons nog meer zorgen maken over de toekomst dan we al deden. Het hield, op zijn zachtst gezegd, niet over in Rotterdam. Door de 1-4 in De Kuip blijft Ajax nog in de voetsporen van koploper PSV (3-0 zege op Heracles) staan, maar loopt Feyenoord nog meer achter de feiten aan. Dat en meer in de rubriek ErediVisie, waarin we altijd de opvallende zaken behandelen.

Ajax wint Klassieker weer, maar wat was het slecht

Oost West, uit best

De pareltjes uit Alkmaar

Hake bedankt

Of het door het vertrek van René Hake en het bijbehorende schokeffect kwam weet niemand, maar FC Twente speelde zaterdag wel de ellende van zich af in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Onder aanvoering van Oussama Assaidi, die tweemaal scoorde, werd er een klinkende 3-0 overwinning geboekt. Mooi was dat de man of the match na afloop stilstond bij het vertrek van Hake. "Ik vind het persoonlijk jammer. Ik heb altijd goed met Rene kunnen werken. Hij is een goede trainer en een goed mens. Mijn goals draag ik op aan Rene, maar ook aan Pusic (Marino, red.)", sprak Assaidi na afloop. Mooi dat hij zijn doelpunten opdraagt aan Hake, die een beter afscheid verdiend had bij Twente. Toen de club uit Enschede het heel moeilijk had, heeft Hake de ploeg overeind gehouden. Dat weten de fans ook, getuige het gezang 'Hake bedankt' en het fraaie spandoek dat in De Grolsch Veste hing.

[photo,109701,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen