Verbeek verwacht voor het weekend nog geen witte rook

20 oktober 2017, 08:28
Foto: © ProShots

Gertjan Verbeek is in de running om de nieuwe hoofdcoach van FC Twente te worden en hoewel de gesprekken al geopend zijn, ligt het niet in de lijn der verwachting dat de trainer komende zaterdag al op de bank zal zitten bij de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Verbeek verwacht niet dat een deal voor het weekend al rond zal zijn. "Dat lijkt me niet realistisch. Daarvoor zullen meerdere gesprekken gevoerd moeten worden en het lijkt me niet dat dat op zo'n korte termijn mogelijk is. Daarvoor is meer tijd nodig", laat Verbeek optekenen in De Telegraaf.

Afgelopen woensdag werd bekend dat René Hake bij Twente vanuit de functie van hoofdcoach naar een andere rol geschoven wordt. Op dezelfde dag werd duidelijk dat Verbeek al in gesprek was met de club uit Enschede. Totdat de Tukkers officieel een nieuwe eindverantwoordelijke hebben gevonden, neemt assistent-trainer Marino Pusic de honneurs waar.

Twente staat op dit moment met zes punten uit acht duels op de vijftiende plaats in de Eredivisie, maar de nummers zestien en zeventien (Roda JC en Willem II) hebben evenveel punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen