Kuyt even terug op Anfield: "Nog steeds goed contact"

27 november 2017, 16:49

Dirk Kuyt keert volgend jaar maart voor even terug op Anfield. De oud-voetballer speelt dan met de Liverpool Legends tegen Bayern München in een benefietwerdstrijd. Kuyt, die afgelopen zomer een punt achter zijn loopbaan zette, kijkt er naar uit om weer met zijn voormalig teamgenoten op het veld te staan.

"Het is geweldig om terug te komen. Als je eenmaal gestopt bent, kijk je er altijd naar uit om weer op het veld te staan met voormalig teamgenoten", zegt Kuyt op de website van Liverpool. "Ik heb veel zin in de wedstrijd tegen Bayern München. Ik verwacht een geweldig duel. Liverpool betekent nog steeds heel veel voor mij."

Kuyt stopte na het kampioenschap met Feyenoord met voetballen. Spijt van zijn beslissing heeft hij niet. "Ik mis niet echt niets, zeker niet omdat ik nog in de voetbalwereld werk. Ik ben trots op de loopbaan die ik heb gehad. Het meest speciale vind ik dat ik nog steeds goed contact heb met de clubs waar ik voor gespeeld heb", zegt de oud-spits. "Toen we met Feyenoord de titel wonnen na mijn hattrick kreeg ik ook veel feliciaties van Liverpool-supporters op social media."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen