Kuyt geeft tip aan oude club: "Van Dijk past bij Liverpool"

21 november 2017, 08:10

Dirk Kuyt vindt Virgil van Dijk en Liverpool bij elkaar passen. De huidige nummer vijf van de Premier League deed afgelopen zomer verwoede pogingen om de verdediger over te nemen van Southampton. Volgens Engelse media gaat Liverpool in de volgende transferperiode een nieuwe poging wagen.

Volgens Kuyt, die zelf zes seizoenen op Anfield speelde, zou dat een goede zet zijn van The Reds. "Ik ken Virgil. Ik speelde niet met hem in de nationale ploeg, maar hij is een geweldige speler", zegt de gestopte Katwijker tegen Sky Sports.  "We zullen zien hoe zich dit in de winter of aan het einde van het seizoen gaat ontwikkelen. Ik denk niet dat het gek is door te zeggen dat hij bij Liverpool past. Hij heeft de juiste mentaliteit en is een goede verdediger."

Liverpool kent dit seizoen defensieve problemen, maar tegelijkertijd ontwikkelt talent Joe Gomez (20) zich goed.  "Hij (Van Dijk, red.) zou het daar geweldig doen. Maar het is niet aan mij om te zeggen of hij een aanwinst is. Dat is aan de club. De huidige ploeg heeft goede spelers, maar als je om prijzen wilt spelen moet je meer dan elf goede spelers hebben", aldus Kuyt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen