Molenaar vindt dat Roda de schade meer had moeten beperken

26 november 2017, 15:12

Robert Molenaar denkt dat Roda JC de schade tegen Ajax had kunnen beperken. Hoewel de oefenmeester beseft dat de Amsterdammers simpelweg te sterk waren voor zijn mannen, neemt hij zijn elftal wel bepaalde dingen kwalijk. "We houden onze rug niet recht", aldus de coach.

Na 0-1 voorsprong kwam Ajax vlak voor de pauze op gelijke hoogte. Na die gelijkmaker nam de thuisploeg het heft in handen en waren de gasten uit Limburg nergens meer te bekennen. "Bij ieder stukje tegenwind laten we onze kop naar beneden gaan", baalt de coach tegenover FOX Sports. "Dat zorgt ervoor dat je er nog twee binnenkrijgt."

Volgens Molenaar had Roda JC nog mazzel dat de score niet hoger uitviel dan de 5-1 die op het scorebord stond na negentig minuten. "Je moet altijd de rug rechthouden, zeker in de ArenaA. Want je weet dat ze er acht in kunnen leggen, dat hebben we vorige week nog gezien…"

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen