Steijn met VVV naar Feyenoord: "Van dip kun je niet spreken"

17 november 2017, 13:46

VVV-Venlo reist zaterdag met goede moed af naar De Kuip, waar de Limburgers Feyenoord treffen. Trainer Maurice Steijn wil niets weten van een dip bij de komende tegenstander. Ook wacht de regerend landskampioen al vier wedstrijden op rij op een overwinning.

"De laatste twee competitiewedstrijden tegen Roda JC en ADO Den Haag werden weliswaar niet gewonnen, maar als je kijkt naar het aantal gecreëerde kansen van Feyenoord, had dat wel gemoeten", analyseert Steijn op de website van VVV. "Van een dip kun je alleen spreken als je ook geen kansen creëert. Daarvan was bij Feyenoord geen sprake. Dit is gewoon een heel sterke ploeg. Klaar."

Veel spelers van de Venlonaren beleven zaterdag hun vuurdoop in De Kuip. "Toch denk ik dat onze spelers nuchter genoeg zijn om daar juist alleen de positieve kant van te zien. Het is juist de uitdaging daar iets moois neer te zetten en dat werkt eerder stimulerend dan belemmerend."

VVV kan niet beschikken over aanvoerder Danny Post. Hij staat buitenspel door een voetblessure. Steijn vermoedt dat de captain nog een tijdje uit de roulatie zal zijn. "Daar staat tegenover dat Dekker en Opoku weer aansluiten bij de selectie. Ook Hunte, die uitviel tegen NAC, is weer inzetbaar. Dus het ziet er allemaal goed uit."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen