Van 't Schip verwacht 'heel interessant duel' met PSV

17 november 2017, 15:55

De absolute kraker van dit Eredivisie-weekend is de ontmoeting tussen PEC Zwolle en PSV op zondag. De ploeg uit Overijssel staat op de prachtige derde plaats terwijl de Eindhovenaren ruim aan de leiding gaan. PEC Zwolle-trainer John van 't Schip verwacht dan ook een mooi duel.

Vanwege de interlandperiode had de coach extra tijd om zijn ploeg voor te bereiden op de wedstrijd van zondag. "Het is altijd goed om een moment te hebben waarin je even gas terug kunt nemen", spreekt hij op de clubwebsite. "Persoonlijk vind ik het echter altijd een vervelende week. Je wilt gewoon doorgaan in het ritme. Maar goed, als het er is dan moet je proberen daar zo goed mogelijk gebruik van maken. Je kunt de periode gebruiken om wat accenten te leggen en om wat jongens rust te geven."

PEC draait uitstekend, maar koploper PSV is tot dusver de overtreffende trap. De ploeg won maar liefst tien van de eerste elf wedstrijden. "Wij weten hoe ze gespeeld hebben de laatste weken en wat hun intentie is. In de praktijk zullen wij daar een goed antwoord op moeten hebben en we hopen dat we dat kunnen doen. Daarnaast willen we gewoon ons eigen spel op de mat leggen en proberen het PSV moeilijk te maken waar wij denken dat ze kwetsbaar zijn. Ik denk dat het een hele interessante wedstrijd kan worden." 

 
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen