Voetbalspoorboekje: Oranje komt bijeen en Moyes in de media

6 november 2017, 16:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vandaag introduceert FCUpdate.nl een nieuwe rubriek, die luistert naar de naam 'voetbalspoorboekje'. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen en welke duels er op het programma staan. FCUpdate.nl geeft je het spoorboekje van dinsdag 7 november: wat kun je verwachten?

Nieuws

- Oranje komt bijeen 

Dick Advocaat begint om 11.45 uur met de eerste training van een zeer incompleet Nederlands elftal. Wie zullen zich inderdaad in Katwijk melden? En wie gaan er spelen tegen Schotland en Roemenië? Ook voor Jong Oranje staat de eerste training op de rol. De ploeg van Art Langeler bereidt zich voor op het treffen met Andorra van aanstaande vrijdag. 

- Moyes naar West Ham United?

Na het vertrek van Bilic bij West Ham United kwam het gerucht naar buiten dat David Moyes de nieuwe manager wordt. Volgt er vandaag al duidelijkheid of hij wel of niet in dienst treedt bij The Hammers? In elk geval gaat het de Engelse media bezighouden.

{image[242148][right-half][]}

Special

In de voetballerij zijn er maar weinig authentieke spelers meer te vinden. Misschien is dat wel de reden dat Björn van der Doelen (41) de bal heeft ingeruild voor de microfoon. Niemand is meer zichzelf dan de voormalig middenvelder. Hoe gaat het met de zorgzame cowboy uit Brabant? Vandaag een uitgebreid portret op FCUpdate.nl.

Wedstrijden

Eredivisie

Eredivisie

Bij gebrek aan wedstrijden in de serieuze competities in Europa beginnen we ditmaal met de v[a,http://www.edivisie.nl/,_blank,ierde speelronde in de eDivisie], gematcht aan de eerste speelronde van de Eredivisie. Koploper ADO Den Haag ontvangt in de topper FC Utrecht, terwijl ook de derby van het Noorden op het programma staat bij FC Groningen – Heerenveen. En kan FC Twente na de 0-5 zege van vorige week op PSV ook Feyenoord verslaan?

- ADO Den Haag II – CTO Eindhoven

Wie op een verder voetballoze dag - alleen in de Zuid-Amerikaanse competities en op heelelage niveaus wordt gespeeld - in eigen land toch nog een pot voetbal wil zien, kan afreizen naar de Hofstad. Daar ontvangt het beloftenteam van de ADO Den Haag Vrouwen in eigen huis CTO Eindhoven in de eerste ronde van de KNVB Beker. De winnaar plaatst zich voor de tweede ronde, waarna de achtste finales volgen.

Voetbal op tv

10:25 uur: Ziggo Sport Goals, Ziggo Sport - Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

14:00 uur: MLS Samenvattingen, Eurosport 1 - zie onder andere Andrea Pirlo, David Villa, Sebastian Giovinco en Jozy Altidore in actie.

23:00 uur: Kunst op voeten, FOX Sports - Een herhaling van de prachtige FOX Sports-documentaire Kunst op voeten, het voetballeven van Luc Nilis. 

[photo,106385,left,]

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen