Voetbalspoorboekje: Rekik over Oranje, Lieke Martens in actie

8 november 2017, 07:38

Deze week introduceert FCUpdate.nl een nieuwe rubriek, die luistert naar de naam 'voetbalspoorboekje'. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen en welke duels er op het programma staan. FCUpdate.nl geeft je het spoorboekje van woensdag 8 november: wat kun je verwachten?

Nieuws

- Wie wordt de aanvoerder van het Nederlands elftal?

Na het afscheid van Arjen Robben moet er een nieuwe captain komen van Oranje. Gaat Dick Advocaat nog een nieuwe leider aanwijzen voor deze oefenduels of laat hij dat aan de nieuwe bondscoach? En indien hij wel gaat kiezen, wie moet het worden? Kevin Strootman liet desgevraagd al weten niet bezig te zijn met het dragen van de band

- Oranje op weg naar Schotland

Het Nederlands elftal vliegt vanmiddag naar Aberdeen, de stad die morgen (donderdag) dienstdoet als locatie voor de oefenwedstrijd tegen Schotland. De selectie van bondscoach Dick Advocaat werkt vanaf 19.00 uur lokale tijd - het is dan 20.00 uur in Nederland - haar laatste training voor de oefenpot af.

Special

 

Wedstrijden

{image[321969][right-half][]}- Gintra vrouwen - FC Barcelona vrouwen

Lieke Martens gaat met haar Barça op bezoek in Litouwen bij de vrouwen van Gintra voor de achtste finales van de Womens Champions League. Een goed resultaat zal Martens en co. al goed op weg helpen voor de return van volgende week in Catalonië. Kan de beste speelster ter wereld ook in de Champions League het verschil gaan maken?

- IJsland - Tsjechië

Het overvolle programma van oefeninterlands wordt vandaag afgetrapt door IJsland en Tsjechië, twee oude bekenden van het Nederlands elftal die ervoor zorgden dat Oranje het EK 2016 in Frankrijk niet haalde. Tsjechië won nog nooit in IJsland, terwijl het in eigen huis wel alle duels van de IJslanders won. Hoe zal het onze oud-concurrenten ditmaal vergaan?

Voetbal op tv

18:45 uur: Studio Sport, NPO 1 - Een hele dag gewerkt en bij gebrek aan live voetbal even op de hoogte blijven van het laatste nieuws? De NOS praat je bij. 

19:30 uur en 23:00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1 - Wie niet genoeg heeft aan de videoberichtgeving van de NOS kan voor het laatste nieuws in beelden ook terecht bij FOX Sports.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen