Vreven: "Vorige week zat nog in hoofden van spelers"

25 november 2017, 23:16

NAC Breda wist zaterdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo de kater van vorige week, toen er met 0-8 werd verloren van Ajax, niet weg te spoelen. De promovendus ging met 2-1 onderuit in het Polman Stadion, ondanks dat het nog wel op voorsprong kwam.

"De analyse is vrij makkelijk: we hebben zeker 45 minuten nodig gehad om het gevoel van vorige week weg te spelen", stelt coach Stijn Vreven op de officiële website van NAC. "In de eerste helft zag je dat het nog in de hoofden van de spelers zat, zowel voetballend als verdedigend. In de rust hebben we gezegd dat we dit kwijt moeten raken en dat hebben we gelukkig gedaan."

"Daarom ben ik wel blij met de reactie in de tweede helft. Daarin durfden we te voetballen en vooruit te verdedigen", vervolgt Vreven. "We hebben dan ook een veel betere tweede helft gespeeld. Het resultaat is echter hetzelfde als vorige week: nul punten. Wat ons nu rest is dat we als groep bij elkaar blijven en ballen blijven tonen. Dan gaan vroeg of laat die punten zeker komen."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen