Cocu content: "Maar mogen niemand onderschatten"

1 december 2017, 14:57   Bijgewerkt: 1 december 2017, 15:08

Maar liefst twaalf van de laatste dertien competitieduels werden gewonnen door PSV, maar dat is voor trainer Phillip Cocu nog geen reden om naast zijn schoenen te gaan lopen. De coach beseft in aanloop naar het treffen met Sparta dat verslapping dodelijk kan zijn voor de koploper.

PSV won maar liefst elf duels op rij, waardoor het beeld bestaat dat het treffen met Sparta een makje gaat worden voor de koploper. Cocu waakt echter voor onderschatting. "We kunnen geen enkel team onderschatten, elke wedstrijd is lastig", zegt hij op de clubwebsite. "Als we te veel tandjes terugschakelen hebben wij het moeilijk. Aan de andere kant, als wij in hele goede doen zijn, zijn wij in staat om van iedereen te winnen."

Cocu, die beschikt over een geheel fitte selectie, beseft dat PSV goed bezig is. "De ploeg staat er goed voor en het vertrouwen is groot. We trainen ook op de manier zoals we spelen, met heel veel energie en power in het team. Ook de werklust is groot, dat is een belangrijke basis voor ons succes. Daarnaast kijken we als team kritisch naar wat beter kan."

De coach doelt op de laatste duels, die PSV met enig fortuin winnend afsloot. "De eerste helft tegen Excelsior was velen malen beter dan hoe we tegen PEC Zwolle speelden. In de tweede helft zakten we wat terug. Tegen Sparta Rotterdam hebben we weer een kans om te laten zien dat we beter kunnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen