Vd Looi uit op revanche, Heracles wil 'trekker overhalen'

1 december 2017, 15:31

Hoewel Willem II vorige week niet verloor bij VVV-Venlo (3-3), vond trainer Erwin van de Looi dat de Tilburgers hun slechtste wedstrijd speelden. Hij wil dan ook dat zijn ploeg zaterdag tegen Heracles Almelo laat zien dat het beter kan.

Van de Looi mikt op revanche

"Tegen VVV hebben wij een teleurstellende wedstrijd gespeeld. Het positieve was dat we niet opgaven, ons terug knokten en er zelfs met een punt vandoor gingen", blikt Van de Looi terug op het 3-3 gelijkspel. "Iedere ploeg in de Eredivisie speelt wel eens zo'n wedstrijd. Morgen moeten we laten zien dat het een incident was."

Dat moet dus gebeuren tegen Heracles, dat tot dusver zeven punten meer verzamelde. "Heracles is een goed voetballende ploeg met een sterke voorhoede. Het is aan ons om ze niet in hun kracht te laten komen. Als wij onze afspraken nakomen en spierballen tonen moet het mogelijk zijn om morgenavond met een goed resultaat af te sluiten."

Stegeman positief over Willem II

Heracles Almelo boekte vorige week een 2-1 overwinning op NAC Breda en hoopt die lijn dit weekend door te trekken. "We willen graag de volgende wedstrijd winnen en aangezien we veel uit spelen de komende weken zal er ook uit weer eens een resultaat gehaald moeten worden. We moeten eerder de trekker over halen, bij ADO krijgen we bijvoorbeeld een ultieme kans om met 1-2 voor te komen. Die maken we niet en vervolgens verliezen we de wedstrijd. Onze tegenstander Willem II heeft de afgelopen weken een aantal keren veerkracht getoond. Het is een prima team met voorin uitstekende spitsen."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen