Utrecht schuift Schut naar voren als vervanger van Bleuming

26 februari 2018, 17:47

FC Utrecht heeft in de eigen gelederen een vervanger voor de naar FC Twente vertrokken Evert Bleuming gevonden. De Domstedelingen leggen het takenpakket van Bleuming, die werkzaam was als Hoofd Scouting, op het bord van Alje Schut.

Dat maakt de club bekend op de eigen website. De 37-jarige oud-speler van Utrecht is sinds 2015 als scout werkzaam bij de club en bekleedde de afgelopen periode een functie als en functie als Coördinator Scouting. Hij heeft een contract tot 2020 getekend als Hoofd Scouting. Volgens directeur Jordy Zuidam heeft Utrecht alle vertrouwen in Schut. "Vanuit zijn hoedanigheid als Coördinator Scouting is Alje de afgelopen tijd al veelvuldig betrokken geweest bij de aansturing van het scoutingsapparaat en het beleid op het gebied van scouting. Dat Alje nu deze stap kan maken, vervult mij met trots. We tonen aan bij FC Utrecht niet alleen spelers op te leiden en beter te maken, maar ontwikkelen ook staf- en kaderleden."

Schut laat in een korte reactie weten dat hij blij is met de kans. "Ik ben dankbaar voor deze mogelijkheid en ga de toekomst als Hoofd Scouting vol vertrouwen tegemoet."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen