Duitsland en Spanje in evenwicht na mooie treffer Müller

23 maart 2018, 22:40   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 22:45

Duitsland en Spanje hebben elkaar vrijdagavond in een vriendschappelijke wedstrijd in evenwicht gehouden. In de Esprit Arena in Düsseldorf werd het 1-1. Spanje kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar zag Duitsland voor rust nog voor de gelijkmaker zorgen.

Spanje kwam al na zes minuten spelen op voorsprong. Na een goede steekpass van Andrés Iniesta was het Rodrigo die de score opende. Duitsland kwam nog voor rust weer op gelijke hoogte. Thomas Müller wist David De Gea met een schot van afstand te verrassen. Dat bleek ook de ruststand te zijn.

In de tweede helft hadden beide landen kansen, maar was het vooral aan de keepers te danken dat er niet meer gescoord werd. Eerst verrichte Marc-André Ter Stegen een goede redding op een schot van Isco en even later was het De Gea die zeer goed ingreep na een inzet van Ilkay Gündogan. Mede daardoor werd er niet meer gescoord in de tweede helft waardoor het duel in 1-1 eindigde.