Gisteren gemist: geen rust rondom Fortuna, afmelding Bertrand

21 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 20 maart 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 20 maart.

Oliseh en Fortuna komen niet tot elkaar tijdens arbitragezaak

Het is Fortuna Sittard en Sunday Oliseh dinsdag niet gelukt om tot een overeenkomst te komen over de afwikkeling van het dienstverband dat in februari werd beëindigd. De ontslagen trainer en club liggen overhoop en kregen tijdens de arbitragezaak de kans om het onderling af te wikkelen, maar dat lukte niet. Binnen vier weken volgt er daarom alsnog een definitieve uitspraak.

Van Bronckhorst is blij om voor 'Support Casper' te spelen

Waar alle Eredivisieclubs vrij zijn van duels tijdens de interlandperiode, speelt Feyenoord woensdagavond een wedstrijd tegen ADO Den Haag. Inzet is ditmaal geen drie punten, maar aandacht voor 'Supprt Casper', in de traditionele benefietwedstrijd van de Rotterdammers die elk jaar wordt gespeeld. Trainer Giovanni van Bronckhorst is dan ook blij met het duel.

Engeland zonder Bertrand, Portugal zonder William Carvalho tegen Nederland

Het Nederlands elftal hoeft komende vrijdag in het oefenduel met Engeland geen rekening te houden met Ryan Bertrand. De linksback heeft zich afgemeld met rugklachten bij de FA, de Engelse voetbalbond. Hetzelfde geldt voor de Portugese middenvelder William Carvalho: hij kampt met [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/330405/portugal-moet-william-carvalho-missen-in-oefenduel-met-oranje/,_blank,een dijbeenblessure]. 

Hamstra wil dat KNVB blijft opdraaien voor video-arbiter

De komst van de videoscheidsrechter vinden veel clubs een goede zaak, maar sc Heerenveen heeft serieuze bezwaren met name op het gebied van de financiering. De Friese club wil dat de KNVB langer dan de afgesproken twee jaar opdraait voor de kosten van zo'n 1,7 miljoen euro per jaar die de video-arbiter met zich meebrengt.

Feyenoord legt jeugdinternational Hendriks tot en met 2021 vast

Feyenoord heeft jeugdinternational Ramon Hendriks (16) vastgelegd. De verdediger van Oranje Onder 17 jaar heeft zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract dat hem tot en met 2021 in Rotterdam-Zuid houdt. "Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt met dit contract", aldus de verdediger.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen