Ziyech leidt zege Marokko in, Mazraoui debuteert

8 september 2018, 23:57

Marokko heeft zaterdagavond in het kader van de Afrika Cup-kwalificatie met 3-0 gewonnen van Malawi. Hakim Ziyech had een groot aandeel in de zege door vroeg in de wedstrijd de score te openen. Hij was niet de enige Ajacied die in actie kwam. Noussair Mazraoui kwam als invaller binnen de lijnen en debuteerde zodoende in de Marokkaanse ploeg.

Het was binnen drie minuten al raak voor Ziyech, die na een lange rush de bal in de lange hoek schoof. Voor rust werd de wedstrijd al beslist door Youssef En-Nesyri, die de score verdubbelde. De 21-jarige aanvaller van Leganés tekende tien minuten voor tijd ook voor het derde en laatste doelpunt voor de wedstrijd.

Mazraoui werd twintig minuten voor het einde van de wedstrijd binnen de lijnen gebracht. Bondscoach Ronald Koeman probeerde onlangs de jonge rechtsback te overtuigen om voor Nederland te kiezen, maar Mazraoui's keuze viel op Marokko. Door zijn invalbeurt is het nu uitgesloten dat hij in de toekomst nog voor Oranje uitkomt.

Marokko schuift door de zege op naar de tweede plaats in de kwalificatiegroep. Koploper in de groep is het Kameroen van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert, dat een punt meer heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen