Ihattaren laat zich niet van zijn stuk brengen door vele interesse

3 maart 2019, 08:39   Bijgewerkt: 3 maart 2019, 09:13

De ster van Mohammed Ihattaren is rijzende. De zeventienjarige middenvelder van PSV startte zaterdagavond tegen Excelsior (0-2) voor de eerste keer in de basis en maakte een prima indruk. Een dag voor de wedstrijd op Woudestein kreeg het toptalent van Mark van Bommel te horen dat hij zou starten in Rotterdam. Dat bracht hem niet van zijn stuk.

Op de training voor de wedstrijd bracht Van Bommel hem het goede nieuws. "Ik stapte met een lekker gevoel mijn bed in. Ik sliep lekkerder en nog langer", vertelt hij aan de NOS. De talentvolle Ihattaren kreeg de voorkeur boven Gastón Pereiro en werd een kwartier voor tijd gewisseld. "Voor mijn gevoel ging het goed. Ik heb mijn steentje kunnen bijdragen."

Europese topclubs staan in de rij voor Ihattaren, die zich niet gek laat maken door de interesse. "Ik lees bijna geen nieuws, doe vooral andere dingen in mijn vrije tijd, zoals bowlen. Ik krijg het nieuws wel van vrienden of familie, maar ik zeg ze dat ze het voor zich moeten houden. Ik ben tevreden bij PSV", zegt hij aan FOX Sports.

Complimenten

Ihattaren wordt na de winstpartij bedolven met complimenten. Naast Van Bommel geeft ook Pablo Rosario zijn jonge teamgenoten lovende kritieken. "Het is een jongen met veel talent, hij is heel leergierig en een van de jongens geworden. Dat is alleen maar mooi om te zien. We hebben een goede groep", vertelt de middenvelder in het Eindhovens Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen