Kluivert overtuigd: "Ik ga slagen bij AS Roma, dat weet ik zeker"

21 april 2019, 11:25

Justin Kluivert stuurde Erik ten Hag een smsje om hem te bedanken voor zijn complimenten. De Ajax-trainer noemde de aanvaller onlangs een 'geweldig ventje' en had hem graag bij Ajax gehad. "Ik heb veel respect voor hem en zijn mooie woorden deden mij goed", zegt Kluivert.

"Ajax is niet meer aan de orde, ik heb met mijn volle verstand voor een nieuw avontuur gekozen", aldus de huidige AS Roma-speler tegen het Algemeen Dagblad. "Het is zinloos om te praten over waar ik had gestaan als ik nog in Amsterdam had gespeeld. Maar dat neemt niet weg dat ik de club volg. Dat ik blij ben als ze winnen. Ik ben een vechter, Amsterdammers geven niet snel op. Ik ga slagen bij AS Roma, dat weet ik zeker."

Kluivert kwam dit seizoen dertig keer in actie voor Roma. "Als je als jonge speler naar een nieuwe club gaat, kun je niet verwachten dat je vanaf de start alles van a tot z speelt. Daar streef je als speler naar, maar zo werkt het niet. Ik had al veel gespeeld en na de trainerswissel was ik meteen basisspeler. Dat zegt wel iets", vindt de oud-Ajacied, die niet ontevreden is over zijn eerste jaar in de Serie A. "Mijn eerste seizoen verloopt zeker niet slecht. Maar ik wil meer, dat is duidelijk. Het ticket voor de Champions League pakken. Met Oranje naar de finaleronde van de Nations League. Meer goals maken, meer voorzetten. Ja, grote plannen. Maar ik heb er wel vertrouwen in, want ik voel me echt zó sterk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen