Zaakwaarnemer Namli: "Ben ook in gesprek met Nederlandse top"

3 mei 2019, 09:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Younes Namli vertrok twee zomers geleden transfervrij bij SC Heerenveen, maar inmiddels is de Deense voetballer een gewild object op de transfermarkt. Hoewel zijn contract bij PEC Zwolle nog een seizoen doorloopt, lijkt een vertrek deze zomer onvermijdelijk. "Op dit moment zijn er meerdere clubs die zich hebben gemeld voor Younes. Ook hebben een aantal clubs al een concreet bod neergelegd bij PEC Zwolle of mij", aldus zaakwaarnemer Daan Kramp.

Tegenover Voetbal International gaat hij in op transferspel rondom Namli, in wie eerder Feyenoord naar verluidt interesse had. Jaap Stam zou zijn pupil mee willen nemen naar De Kuip, maar hij is niet de enige. "Ik ben ook in gesprek met de Nederlandse top over hem. Younes is heel kritisch waar hij zijn carrière een vervolg wil geven. De volgende stap moet dan ook een logische zijn."

Namli zelf staat ook open voor de Nederlandse top: eerder kwam hij dus uit voor SC Heerenveen en Akademisk Boldklub. Dit seizoen speelde hij 34 duels namens PEC Zwolle, waarin hij vier keer scoorde en zeven assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen