Thailand accepteert 13-0 nederlaag: "Een geweldige ervaring"

12 juni 2019, 11:56

Thailand legt zich neer bij de 13-0 nederlaag tegen de Verenigde Staten op het WK Vrouwen. Nooit eerder ging een land zo hard onderuit op een wereldkampioenschap. Neungrutai Srathongvian accepteert het enorme verschil tussen beide ploegen. "De Verenigde Staten speelde in alle opzichten uitstekend", reageert hij.

"We accepteren onze fouten en gaan verbeteren", zegt de bondscoach op FIFA.com. "Wat betreft de emoties: iedereen wachtte op dit moment. Dit resultaat was natuurlijk niet wat ze ervan verwacht hadden. De Amerikaanse speelsters zagen na de wedstrijd dat onze speelsters erg teleurgesteld waren. Ze moedigden ons aan om te blijven vechten."

Aanvoerster Kanjana Sungngoen zat niet bij de pakken neer. "We speelden tegen het sterkste land van de wereld, het was een geweldige ervaring voor ons. We maakten veel fouten en daar moeten we van leren om steeds beter te worden", zegt ze op beelden van de NOS. "Ik denk dat we te nerveus en gespannen waren. Technisch konden we ze niet bijbenen. Dat is onze zwakte en daar moeten we direct iets aan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen