Darfalou maakt hattrick en toch verliest Vitesse eerste oefenduel

3 juli 2019, 19:17
Darfalou maakt hattrick en toch verliest Vitesse eerste oefenduel

Vitesse heeft na een doelpuntenfestijn het oefenduel met FC Midtjylland verloren. Op Poolse bodem, waar de Arnhemmers hun trainingskamp hebben belegd, werd het 4-3 voor de Denen. Voor Vitesse was dit de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Daarin blonk Oussama Darfalou uit als maker van een hattrick

Voor zijn drie doelpunten had Darfalou slechts de tweede helft nodig. De spits loste direct na rust Tim Matavz af en had acht minuten later de 2-0 achterstand ongedaan gemaakt. Met een rake kopbal zorgde Darfalou in de 58ste minuut zelfs voor een 2-3 voorsprong. Helaas voor Darfalou werd zijn scoringsdrift niet beloond en moest Vitesse alsnog buigen: 4-3.

Leonid Slutsky deed in de oefenwedstrijd ook een beroep op de drie aanwinsten Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomas Hajek. De drie kwamen ieder een helft in actie. De Rus sleutelt in de komende oefenwedstrijden tegen Korona Kielce, Lech Poznan, Pogon Szczecin en Bayer Leverkusen verder aan zijn team.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen