Ajax gaat samenwerken met Japanse gereedschapsproducent

10 augustus 2019, 12:20
Foto: © ProShots

Ajax slaat de handen ineen met Makita. Het Japanse merk, producent van elektrisch gereedschap, wil de naamsbekendheid en merkvoorkeur vergroten. Daarom wordt het tot medio 2021 'official supplier' van Ajax. Het logo van Makita zal onder meer te zien zijn op de reclameborden in de Johan Cruijff ArenA.

"Makita wordt wereldwijd geroemd om de kwaliteit van haar producten en heeft met een historie van meer dan honderd jaar een sterk merk neergezet", aldus Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax, op de website van de Amsterdamse club. "Door onze overeenkomende waardes en via deze samenwerking kan Makita haar merk en kwaliteitsstempel bij een internationaal publiek onder de aandacht brengen."

Makita vult aan: "Dit is onderdeel van ons media-investeringsplan dat een sterke focus heeft op Makita's draadloze producten en van een collectieve campagne gericht op zeven Europese landen. Onze producten voor de bouw, industrie, groen- en schoonmaaksector worden gebruikt door mensen die graag voetbalwedstrijden kijken. Daarom is een samenwerking met de grootste club van Nederland met aanzien in Europa een logische keus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen