Dervisoglu: "Brentford is een club die spelers beter maakt"

10 augustus 2019, 12:44
Foto: © ProShots

Het zijn mooie dagen voor Halil Dervisoglu. De 19-jarige aanvaller van Sparta stond vrijdag met een fraaie treffer aan de basis van de ommekeer tegen VVV-Venlo (4-1 winst, na een 0-1 achterstand bij rust), nadat enkele uren eerder bekend was geworden dat hij komende winter een transfer naar Championship-club Brentford FC maakt.

"Ik kan zeker zeggen dat het een beetje snel is gegaan", aldus Dervisoglu bij FOX Sports. Ondanks zijn aanstaande overgang naar Engeland kostte het de speler geen moeite om zich te focussen op het treffen met VVV. "Het is iets dat een profvoetballer moet kunnen en dat heb ik denk ik goed aangepakt. Toen ik donderdagavond terugkwam uit Engeland heb ik mijn rust gepakt en vrijdag heb ik niet aan de transfer gedacht. Ik heb me gefocust op dit duel, want dat was het belangrijkste."

Dervisoglu heeft er vertrouwen in dat zijn keuze voor Brentford de juiste is. "Mijn gevoel zegt dat Brentford een club is waar ik me goed kan ontwikkelen. Het is ook een club die spelers beter maakt", legt hij uit. "Dat ik nog tot januari bij Sparta blijf is ook supermooi voor mij, zodat ik mezelf kan laten zien in de Eredivisie. Hopelijk ben ik dan in januari klaar voor het Championship."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen